Też miałbym taką uprzejmą prośbę, o kawałek tej folii.
Na spota do Was nie przyjadę, raczej.
Ale może listownie, co?
Jak nie da rady, to oczywiście trudno.
[ Dodano: Nie 15 Kwi, 07 23:56 ]
Gdzieś tu było o uruchomieniu diody tylnych przeciwmgielnych w przełączniku świateł.
Jest to możliwe. Zrobiłem sobie tak, że jak włączam przednie przeciwmgielne to zapala się ich lampka na zółto, natomiast jak dodatkowo włączam tylne to kontrolka tylnych zapala się na pomarańczowo. Mówię cały czas o włączniku. Żeby ktoś nie myślał, że mówię o szafie.
Jak kogoś jeszcze interesuje to mogę podpowiedzieć jak przerobiś płytkę i skąd pociągnąć sygnał sterowania.
Witam wszystkich myśle że tutaj znajde odpowiedz na moje pytanie, mam octe z 98r 1,6 benzynka i mam problem z podswietleniem zegarów, pewnego pieknego dnia jade sobie wieczorem a tu pyk pare razy zamrogało i zgasła wieksza część podświetlenia zegarów. Nic nie było modowane w podswietleniu to co dała fabryka to siedzi, dodam ze wszystkie pozotałe przełaczniki sie swieca zapodaje link do zdjecia
Sigma_74, ale to jest auto z 98 roku i jesli dobrze pamiętam to tam były żarówki mogę sie mylić ale jeśli są diody to jak sie jedna przepali to gaśnie cały segment lub jakis lut puścił
Witam wczoraj rozebralem i sprawdzilem tam sa diody , i tak zciekawosci sprawdzilem napiecie i tych co sie swieca jest napiecie 1,7V a na pozostalych (nie swiecacych)jest napiecie 0.72 -1.0V, i jeszcze cos stwierdzielm ze na diodach ktore podswietlaja temperature silnika i paliwo niema zadnego napiecia, a co jest w tym najsmieszniejsze ze jak wieczorem jechalem to mi sie zaswiecily wszystkie zegary :shock: i zachwile zgasly :? , cholera co jest.
MAX 1000, najlepiej jak najpierw sprawdzisz cy któraś z diód nie jest spalona - ja do tego wykorzystuje ładowarki to siemensa :P (koledzy co modziłem mogą potwierdzi ze działa) jeśli wszystkie będą oki to trzeba szukać przerwy na ścieżce.
w niektórych miernikach można tylko sprawdzić przejście, LED nie świeci, a tym moim sposobem można sprawdzić przejście i LED świeci, dodatkowo można sprawdzić całą gałeś LED-ów (połączonych w szereg)
pozdrawiam
roberta Skoda SuperB 1,4 TSI iV Hybryda
panowie pomocy, utknąłem na wskazówkach, nie wiem jak je zdjac zeby nic nie uszkodzic.
ma ktos patent na zdejmowanie wskazowek?
A3 1.8T Quattro 201PS byCompSport
------------------------------------------------------- Sprzedam moduły komfortu kierunkowskazów.
Raz ruszasz manetka kierunek mignie 3 razy.
Info na PW
Komentarz